Fehér kenyér, alap
Emargit receptje alapján készítem a "szokásos" kenyerünket. Nagyon finom, 1 nap múlva is tökéletesen friss, és próbaképpen már próbáltam megrohasztani, de nem nagyon lehetett :) csak szárazra szárad kb 1 hét után. Fogalmam sincs, hogy mi lehet a bolti kenyérben, ami olykor már másnap penészes a zacskóban..;zacskón kívül pedig csontszáraz. Mindenesetre ez nagyon nagyon finom, férj és gyerek is imádja. A legutóbbi már gyakrolatilag vattaállagú volt. Külcsínre nem ez lett a legszebb, mert újfajta bevágási módszert alkalmaztam, és ez néhol mélyebb lett, így eléggé eldeformálódott. Lényeg az íz; nyomta is a gyomrom a fél kg kenyér, amit melegen megettem. Isteni dolog friss kenyeret tenni az asztalra a pörkölt vagy egyéb zsíros ételek mellé.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése